Ny kunde hos Electric Parc

Hvem er vi

Kender du filmen Fasandræberne?  cykler du rundt på en Mustang eller kører du en sundere livstil inspireret af Michelle Kristensen, Så kender du også  Electric Parc – eller i hvert fald vores arbejde. For det er os, der har designet kampagnematerialerne, logoerne og udviklet de digitale løsninger for projekterne, som vi har gjort det for mange andre kunder.

Vores fokus ligger der, hvor vi hjælper en oplevelse på vej, så om du skal i biografen, cykle fra A til B eller inspireres til en bedre livsstil, så kan vi ha en finger med i spillet. 

Med andre ord er din branche vores branche. Derfor ved vi, hvad der skal til for at skabe en identitet, som er æstetisk, vedkommende og lækker, så du eller dit projekt bliver set og bliver en succes.

Det får du hos os

Vi holder meget af vores kunder, og vi vil gå rigtig langt for jer. For os udgør en opgave et vigtigt samarbejde, og vi lytter lige så meget, som vi snakker. I en kreativ proces er dialog vigtig, og vi sætter en dyd i at udfordre vores kunder og os selv.

 

"Electric Parc er det vi hedder,
og det er tyvstjålet fra filmen Dear Wendy,
men vi syntes det passer godt til os."

Kig forbi

Vores dør står altid åben, og vi vil meget gerne have besøg. Vi elsker at komme med inputs til nye spændene projekter, og en snak og et godt råd koster jo ikke noget.

Hvis du er til hyggelige loftslokaler, udfordrende samtaler og en god kop kaffe under elghovedet, så kig forbi os i Kødbyen på Vesterbro.

Er du mere til sandaler, græs og en god historie fra Zentropas barakker, så kom ud i sommerhuset i Filmbyen, så tager vi en snak på verandaen.